Empreses amb compromís, empreses d’èxit

Empreses amb compromís, empreses d’èxit

XI Ampans i empresa

  • El passat 26 d’octubre Respon.cat va participar en la taula rodona de la “XI Trobada Ampans i empresa” sobre experiències d’èxit en Responsabilitat social.
  • Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, va destacar que cada vegada més les empreses d’èxit plantegen estratègies en clau de sostenibilitat vinculant el propòsit empresarial als valors i compromisos.

Durant la jornada es van reconéixer les empreses BioSystems, Maxion Wheels España SL i THOR Especialidades SA pel seu compromís amb la inclusió sociolaboral de les persones amb capacitats diverses.

A més de Respon.cat, la taula rodona. “Empreses amb compromís. Experiències d’èxit en Responsabilitat Social Corporativa, estava composta per Albert Giralt, director general de Grup Avinent, Maite Laporta, responsable del Departament de Diversitat, Equitat i Inclusió del FC Barcelona i Josep Santacreu, president de Plant-for-the-Planet Spain i la Fundació Integralia DKV, empreses referents en matèria de Responsabilitat Social que van aportar idees per abordar la Responsabilitat Social com a un element competitiu per consolidar l’activitat empresarial basada en els compromisos.

 

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

Fundació AMPANS, formatges Muntanyola i vins Urpina

Urpina és el projecte agrosocial de la fundació AMPANS, fruit d’un llegat donat en vida que dóna oportunitats d’inserció laboral a persones amb disCapacitat intel·lectual a través de vinyes, formatgeria

newsletter

Tick Translations, serveis lingüístics

Tick Translations és una empresa líder en serveis lingüístics i de referencia en el sector que té com a compromís principal aportar les millors solucions a les empreses. Facilitem la