Respon.cat a la jornada “Crear valor compartit entre empreses i entitats” a Sant Cugat del Vallès

Jornada Sant Cugat
  • 150 persones participen a la jornada d’empreses i entitats organitzada per Ajuntament de Sant Cugat i Solideo Renovables.
  • La col·laboració de Respon.cat pretén promoure nous models de col·laboració entre entitats i empreses.
  • Les entitats han de canviar la manera com construir aliances amb les empreses, segons Canyelles, coordinador de Respon.cat i expert en RSE.

 

Les persones assistents han compartit projectes culturals i socio-ambientals, i han avaluat els patrocinis. Empreses i entitats han explicat experiències positives de col·laboració a Sant Cugat, iniciatives amb potencial de donar respostes creatives a les necessitats comunitàries.

La jornada ha estat dinamitzada pel coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles, com a expert en Responsabilitat Social Empresarial, que ha fet una ponència inspiracional sobre com han d’avançar les relacions i aliances per “Crear valor compartit entre empreses i entitats”. Podeu visualitzar els 15 minuts d’intervenció tot seguit:

Canyelles ha moderat tot seguit una taula amb la participació de representants del món empresarial i social com Solideo; Roche Diagnostics; Catalana Occidente; HP; Centre de Fisioteràpia Sant Cugat; Pati Hoquei Club Sant Cugat; Unió Ciclista Sant Cugat; Orquestra Simfònica Sant Cugat; i Castellers de Sant Cugat.

Jornada Sant Cugat L’acte, presidit per l’alcaldessa, Mireia Ingla i Mas, ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila Gómez, i de la tinenta d’alcaldia de Cultura, Esther Madrona. L’alcaldessa ha dit que “fer trobades com aquesta, on entitats tan diferents es troben en un espai en comú per compartir idees i experiències, té un gran valor i potencial”.

Sant Cugat és una ciutat amb un teixit d’entitats, empreses i institucions dinàmiques que ofereixen oportunitats d’enxarxament per a afrontar el gran repte del desenvolupament sostenible. La jornada ha permès conèixer i compartir les experiències d’èxit de col·laboració al nostre territori. Iniciatives amb potencial de donar respostes creatives a les necessitats comunitàries.

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

Respon.cat crea el Consejo social como órgano de participación de diversos agentes

La Asamblea general de Respon.cat, integrada por 51 empresas Miembros, aprobó ayer la creación del Consejo social, cuya creación se hizo pública ayer en la asamblea constituyente. Los Estatutos [texto en catalán]

Consejo

Respon.cat participará en la jornada XI Encuentro AMPANS y Empresa

El próximo 26 de octubre tendrá lugar el XI Encuentro AMPANS y Empresa donde se mostrarán experiencias de éxito en Responsabilidad Social Corporativa organizada por Ampans, empresa miembro de Respon.cat.

Sin categorizar

Cafès Novell aposta per l’economia circular amb l’ecodisseny

Les set vides de l’economia circular: La meta és ser més eficient en l’ús de recursos i generar menys residus. L’ecodisseny és una de les opcions que es proposa des