Empreses de Respon.cat reflexionen com comunicar la seva RSE

Empreses de Respon.cat reflexionen com comunicar la seva RSE

2015-05-20_Taller_Comunicacio_Respon.cat1Respon.cat ha organitzat aquest dimecres 20 de maig al migdia un Taller de comunicació del lideratge responsable, com a sessió de preparació de les presentacions que es faran al BizBarcelona.

El comunicador Joan Antoni Melé, exdirector de Tríodos a Catalunya i Balears, va aportar recursos per a millorar les capacitats comunicatives en matèria d’RSE. En primer lloc va mostrar com es pot comunicar els compromisos d'RSE d'una empresa, a partir del seu cas, i després vam estar analitzant com cada empresa podia comunicar el seu cas, tenint en compte el marc i la brevetat de la intervenció, que ha de ser de 12 minuts cadascuna.

BizBarcelonaEls quatre ponents que han estat seleccionats per a participar al BizBarcelona són:

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

Dia internacional de la gent gran. Sabies que…

Amb motiu del Dia Internacional de la gent gran que se celebra l’1 d’octubre Respon.cat vol destacar algunes dades rellevants que posen de manifest que cal abordar l’envelliment des d’un punt de vista empresarial.

Novedades

Damos la bienvenida a trece nuevas empresas miembros en Respon.cat

Damos la bienvenida a trece nuevas empresas como miembros de Respon.cat: Armand Basi, Corporació Alimentària Guissona, Descoberta , Electrònica Saltó, Eurofirms, Excavacions Iluro, Forcadell Corporacio Immobiliaria, Fundació Pere Tarrés, Generamés,

Sin categorizar

ESTEVE es entrevistada por Corresponsables con motivo de los Premios Respon.cat

Con motivo de los Premios Respon.cat 2016, ESTEVE ha sido entrevistada por Corresponsables. ESTEVE recibió el Reconocimiento Respon.cat al programa empresarial de voluntariado         “Tenemos que estar todos