Respon.cat posa en marxa la 3a edició dels Programa de formació en RSE

  • Un any més posem en marxa el Programa de formació en RSE de Respon.cat amb un format àgil i pràctic molt ben valorat per les empreses participants de les dues edicions precedents.
  • Quaranta hores lectives per compartir, debatre i aprofundir en catorze matèries clau de la Responsabilitat Social.

El proper 14 d’octubre iniciem aquesta tercera edició del Programa de formació en RSE de Respon.cat amb gran entusiasme donades les excel·lents valoracions de les edicions anteriors. A més, enguany incorporarem dos temes nous de gran rellevància “La igualtat i la diversitat dintre de l’organització” i “Els ODS i la seva implantació a l’empresa“.

Es tracta d’un programa pensat per a DIRSE i tècnics de Responsabilitat Social d’empreses membres de Respon.cat que volen aprofundir i millorar les habilitats a través d’ampliar coneixements, experiències i metodologia.

Amb el Programa de formació en RSE també es vol potenciar i generar un espai d’intercanvi i debat entre les persones participants, de manera que es pugui compartir i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Les sessions es plantegen d’acord amb una metodologia eminentment pràctica i participativa que parteix dels coneixements de persones d’empreses membres expertes en les diferents matèries que es proposen.

En cas que quedin places lliures, es podrà obrir a empreses no membres, amb quota de matrícula de 500€ pel Programa complet o bé 50€ per sessió. Podeu demanar informació a formacio@respon.cat.

Més informacióPresentacióInscripcions

 

 

 

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

Vols saber més sobre pimes compromeses en RSE? Dimecres pots dialogar amb Tarannà, Viatges amb Sentit

Potser t’agradaria saber més sobre pimes compromeses en RSE? Aquest proper dimecres 18 de 15 a 17.30h a ESCI-UPF (C. Pujades 1, Bcn), tens una bona oportunitat: es fa una sessió

Sin categorizar

Presentación a cargo de Josep Santacreu

Texto de la presentación del Dr. Josep Santacreu, del grupo motor de Respon.cat y consejero delegado de DKV Seguros, a la publicación Buenas Prácticas de Responsabilidad Social (en catalán)  

Sin categorizar

Debat sobre la comunitat com a stakeholder al Fòrum directiu de Respon.cat amb Lozano i la presentació del projecte Focus

Disposar d’una agenda de l’RSE local, amb els focus identificats, permet convidar les empreses que operen al territori a integrar-los en la seva RSE. Una empresa primer ha de complir