[Vídeo] A SaóPrat ens hem reinventat per continuar donant servei a infants, joves i famílies malgrat el confinament

Amb la voluntat de mostrar com responen les empreses compromeses davant la crisi del coronavirus, Respon.cat ha elaborat un recull de vídeos amb propostes, bones pràctiques, crides o altres iniciatives que algunes organitzacions estan promovent.

SaóPrat han repensat maneres per continuar donant servei d'acompanyament i suport a infants, joves i famílies malgrat el confinament. S'han crear noves propostes lúdiques adaptades a la situació cercant que aquesta conjuntura adversa servís per enfortir vincles.

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

El projecte Apropa Cultura, que fou reconegut per Respon.cat, celebra el 10è aniversari a L’Auditori

Apropa Cultura és una iniciativa que treballa per acostar la cultura als col·lectius més vulnerables de la societat El 2014 Respon.cat va publicar un recull de bones pràctiques d’RSE d’Apropa Cultura. Accés a la publicació.

newsletter

Donem la benvinguda a set noves empreses membres a Respon.cat

Donem la benvinguda set noves empreses com a membres de Respon.cat: Arquitopia, Associació de Salut Mental Horta Guinardó, Cabanyes Entre Valls, Escola Ginebró, Fundació Privada Mas Albornà, Internacional Química Aromática

Últimas noticias

[Vídeo] ¿Qué aporta a GAES ser miembros de Respon.cat?

Micro entrevistas realizadas a empresas miembro de Respon.cat. GAES muestra el sentido de la RSE para su organitzación y qué les aporta ser miembro de Respon.cat