[Butlletí intern Respon.cat] Us convidem a conèixer bonÀrea per dins!
Respon.cat Respon.cat
Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya
Us convidem a conèixer bonÀrea per dins!

Iniciem un cicle de visites a les seus d’algunes empreses membres per poder conèixer com funcionen, com innoven, com gestionen l’RSC.

Respon.cat estem creixent, tant en empreses membres com en capacitat d’impacte. És una bona manera de viure la celebració dels 10 anys. Aquest creixement ens dona l’oportunitat de generar nous llaços entre les empreses membres, més contactes, més col·laboracions, més intercanvi d’idees, més aliances.

Aquestes visites estan pensades per generar coneixement entre les empreses membres, contactes entre elles i per tenir un major coneixement dels models de gestió de la seva RSC.

En aquesta visita a bonÀrea visitarem el centre alimentari “La Closa”, de 220.000 m2, que disposa de les següents instal·lacions: escorxadors, sales d’elaborats d’embotits, assecadors de pernils, línies de lactis, postres, brous i cremes, salses, sucs, zona d’elaboració de pa, zona logística -magatzems dinàmics i molls de càrrega-, magatzem de matèries primeres, planta pet foods i depuradora.

bonÀrea és una empresa de gran interès que realitza i controla tota l’alimentació, cria i engreix dels animals, l’elaboració de productes i la logística i comercialització directa fins al consumidor final. Tot sense cap intermediari i amb un model d’integració vertical completa únic al món.

Si us interessa visitar bonÀrea podeu inscriure-us en aquest formulari: https://respon.cat/visita-a-les-installacions-de-bonarea-divendres-10-de-maig-de-2024/

Dades de la visita:

Us agradaria rebre una visita a la vostra empresa? Us hi podeu oferir!

Per oferir-vos només cal que respongueu aquest missatge comunicant-nos que voleu ser amfitrions. Us preguntarem quan seria el millor moment de l’any per rebre la visita i en què podria consistir per fer-la ben interessant per a les altres empreses membres.

Voldríeu visitar també altres empreses membres? Indiqueu-nos-ho!

Consulteu les empreses membres de Respon.cat i trieu quines us agradaria visitar. Podeu respondre’ns aquest missatge indicant-nos quines us generen més interès.

Com podeu incrementar els contactes entre empreses membres?

  • Grups de treball i altres espais de trobada sobre bones pràctiques d’RSC.
  • Dinars - col·loqui de 1s executius/ives.
  • Visites a empreses membres.
  • Marketplace.
facebook  twitter  linkedin  youtube  instagram 
Respon.cat
C. Mallorca, 1, pl. 1 desp. 1D - 08014 BARCELONA
D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades estan incloses en un fitxer propietat de Associació Respon.cat, iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya, amb la finalitat de gestionar els serveis contractats i comunicacions corresponents. Igualment, us informem que teniu el dret a accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-vos que les vostres dades siguin tractades per Respon.cat, comunicant-ho a: administracio@respon.cat.