XXI Jornada de Retail de Comertia sobre “Lideratge i ètica a les empreses”

Comertia

  • Comertia, una de les entitats promotores del Manifest per una Economia amb propòsit, organitza la XXI Jornada de Retail sobre “Lideratge i ètica a les empreses”.
  • La jornada s’enfoca des de la visió d’un nou paradigma, alineada amb el Manifest per una Economia amb propòsit que promou nous estils organitzacionals, de presa de decisions, de lideratge i de creació de valor compartit.
  • Aquest Manifest l’han signat empreses que obren la porta a una visió més àmplia, a un canvi de paradigma, especialment a partir de la capacitat d’innovació i de desenvolupament de solucions per a la sostenibilitat.
  • DATA: dimarts 14 de novembre
  • HORA: 9.00 – 14.00
  • LLOC: Auditori AXA (L’illa Diagonal – Av. Diagonal, 547, 08029 Barcelona)

Tota la informació Inscripcions

Empreses amb ànima: cap a un nou paradigma

A la Jornada de Retail Comertia d’enguany es tractarà el retail des de la visió d’un nou paradigma.

El context geopolític i econòmic ha generat un gran impacte en el món del retail. Les botigues s’han hagut de reinventar per sobreviure i el consumidor ha canviat els seus hàbits de consum i oci, de la mateixa manera que la relació entre les empreses i els clients ja no és com abans.
Però, hi ha una cosa que no canvia mai: l’ànima de les nostres empreses i els seus empresaris.

Els negocis de retail han fet créixer el valor global de la seva marca per diferenciar-se encara més de la competència. Compartir per competir, diu el nostre lema.

Aquest valor, que és intangible, i es dona en el dia a dia amb cada relació que el consumidor té i viu amb l’empresa així com amb les expectatives que genera al voltant de la marca.

A la XXI Jornada Retail de Comertia volem viure i compartir aquest nou retail.
El valor de cada marca i l’ànima de cada empresa. Un nou paradigma.

Durant la jornada, escoltarem la ponència “Una mica més de rebel·lia a l’empresa: és l’hora d’atrevir-se” d’ Alfons Cornella. Vegeu vídeo:

Le podría interesar también

[Microvídeo] Gràcies a Psikered per fer possible Respon.cat

  Gràcies a Psikered per fer possible Respon.cat, juntament amb les altres 36 empreses membres que en formen part. Microvídeo a càrrec de Joan Piñol, director general de Psikered.  

2a Caminada Solidària contra el càncer de Valformosa

El 26 de març tindrà lloc la 2a Caminada Solidària contra el càncer – Gotims d’Esperança. Aquesta segona Caminada entre vinyes contra el càncer destinarà els beneficis a La Casa

Vols saber més sobre Gestió de la Diversitat d’Origen? Dimecres pots dialogar amb bonÀrea Agrupa

Potser t’agradaria saber més sobre la Gestió de la Diversitat d’Origen en empreses? Aquest proper dimecres 18 de 15 a 17.30h a ESCI-UPF (C. Pujades 1, Bcn), tens una bona oportunitat: