XXI Jornada de Retail de Comertia sobre “Lideratge i ètica a les empreses”

Comertia

  • Comertia, una de les entitats promotores del Manifest per una Economia amb propòsit, organitza la XXI Jornada de Retail sobre “Lideratge i ètica a les empreses”.
  • La jornada s’enfoca des de la visió d’un nou paradigma, alineada amb el Manifest per una Economia amb propòsit que promou nous estils organitzacionals, de presa de decisions, de lideratge i de creació de valor compartit.
  • Aquest Manifest l’han signat empreses que obren la porta a una visió més àmplia, a un canvi de paradigma, especialment a partir de la capacitat d’innovació i de desenvolupament de solucions per a la sostenibilitat.
  • DATA: dimarts 14 de novembre
  • HORA: 9.00 – 14.00
  • LLOC: Auditori AXA (L’illa Diagonal – Av. Diagonal, 547, 08029 Barcelona)

Tota la informació Inscripcions

Empreses amb ànima: cap a un nou paradigma

A la Jornada de Retail Comertia d’enguany es tractarà el retail des de la visió d’un nou paradigma.

El context geopolític i econòmic ha generat un gran impacte en el món del retail. Les botigues s’han hagut de reinventar per sobreviure i el consumidor ha canviat els seus hàbits de consum i oci, de la mateixa manera que la relació entre les empreses i els clients ja no és com abans.
Però, hi ha una cosa que no canvia mai: l’ànima de les nostres empreses i els seus empresaris.

Els negocis de retail han fet créixer el valor global de la seva marca per diferenciar-se encara més de la competència. Compartir per competir, diu el nostre lema.

Aquest valor, que és intangible, i es dona en el dia a dia amb cada relació que el consumidor té i viu amb l’empresa així com amb les expectatives que genera al voltant de la marca.

A la XXI Jornada Retail de Comertia volem viure i compartir aquest nou retail.
El valor de cada marca i l’ànima de cada empresa. Un nou paradigma.

Durant la jornada, escoltarem la ponència “Una mica més de rebel·lia a l’empresa: és l’hora d’atrevir-se” d’ Alfons Cornella. Vegeu vídeo:

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

Està tenint lloc el debat sobre el voluntariat corporatiu al Congrés Iberoamericà al CosmoCaixa

Té lloc al CosmoCaixa el I Congrés Iberoamericà del Voluntariat Corporatiu, que es pot seguir en directe per streaming. La primera taula rodona tracta sobre la “Radiografia del voluntariat corporatiu

Sin categorizar

Girona acollirà el lliurament dels Premis Respon.cat

L’alcaldessa de Girona i el president de l’associació empresarial Respon.cat han anunciat que Girona acollirà l’acte de lliurament dels Premis Respon.cat. Els Premis Respon.cat, ja en la seva quarta edició,

Sin categorizar

Sessió multistakeholder participativa per preparar el llançament del Projecte Focus

Focus és un projecte pioner per a donar veu a l’stakeholder “comunitat” i fer-lo present davant les empreses Les empreses que gestionen l’RSE haurien de prendre en consideració aquells aspectes