Una vegada més Respon.cat se suma al crit pels drets humans de les dones. I tu, t’hi sumes?

  • Des de Respon.cat volem posar el nostre granet de sorra per recuperar la llibertat i la dignitat de les dones afganeses, iranianes i de totes les dones que estan patint vexacions, violacions o condemnes a mort únicament pel fet de ser dones.
  • Encoratgem totes les empreses i organitzacions membres a sumar-vos-hi: el proper 10 de gener omplim virtualment el Passeig de Gràcia de Barcelona i aixequem un clam internacional i contundent que remogui les consciències arreu del món.

Fila zero manifestació virtual

El moviment Crit pels drets humans de les dones vol ser un clam multitudinari per denunciar que milions de dones d’arreu pateixen nivells de violència inimaginables. Sense fer-ne una menció exhaustiva posem d’exemple dues causes per representar-les a totes: la intensificació de la repressió contra les dones a l’Iran arran del moviment Dona, Vida i Llibertat i l’apartheid de gènere que s’està produint a l’Afganistan.

El 27.11.21 més de 500 entitats, entre les quals Respon.cat, dones i homes d’arreu van encapçalar la primera manifestació virtual, el Crit per les dones de l’Afganistan, que va aplegar més d’un milió de persones omplint el Passeig de Gràcia i part de la Diagonal de Barcelona. Aquest gener es torna a convocar per formar part de la nova manifestació virtual d’aquest moviment en favor de milions de dones i les seves famílies, que pateixen abusos inhumans.

Des de Respon.cat convidem a participar, juntament amb moltes altres institucions, en aquesta iniciativa  anomenada Crit pels drets humans de les dones per aixecar la veu i denunciar  la situació inhumana que estan patint les dones a l’Iran i l’apartheid de gènere que s’està produint a l’Afganistan.

La inscripció general s’obrirà via web el dia 10 de desembre, coincidint amb el Dia Mundial pels Drets Humans. Cada  inscripció  donarà presencia anònima a l’acte en forma d’una cadira virtual.

Suma’t als 30 dies d’activisme del Crit pels dret humans de les dones. Omplim virtualment el Passeig de Gràcia de Barcelona… i més enllà! Afegeix-te, i aixequem un clam internacional i contundent que remogui consciències arreu del món. Diem Prou.

Accedeix des d’aquesta pàgina a tota la informació per participar d’aquest moviment, que tindrà el seu acte central el dimecres 10 de gener a les 19h CET+1.

Registra’t ARA a títol personal o en representació de la teva entitat i anem omplint Passeig de Gràcia per ser-hi tots i totes el dia 10 gener. Les inscripcions es mantindran obertes fins el 10 de gener, dia en el qual se celebrarà un acte on es llegirà el Manifest i podrem escoltar testimonis de dones afganeses i iranianes.

 

Suma’t als 30 dies d’activisme del Crit pels dret humans de les dones.Crit 2021

Le podría interesar también

L’Observatori Dona, Empresa i Economia organitza la VIII Jornada anual ODEE

L’ODEE organitza la VIII Jornada anual sobre els “Reptes i compromisos per la Igualtat de Gènere” Aquesta acció es planteja en el marc de l’agenda 2030 aprovada per Nacions Unides fent

Respon.cat amb el #GivingTuesday

Empreses membres de Respon.cat participen de nou en el #GivingTuesday amb iniciatives solidàries, aquest 28 de novembre.El #GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones.Avui, 28

Cada euro invertit en programes de promoció de la salut en el treball genera un retorn de la inversió en absentisme i en costos de malaltia

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, la Fundació Salud y Persona i DKV Assegurances han presentat la Guia del benestar emocional a les organitzacions.