Respon.cat parla de propòsit empresarial i RSE a la jornada organitzada per la UOC a Salt

  • El passat 29 de novembre Respon.cat va participar en el “Cicle Reptes. El poder dels negocis amb propòsit”, organitzat per la UOC, empresa membre de l’associació.
  • Santi Mallorquí, CEO d’Organic Cotton Colours, empresa membre de Respon.cat, va presentar un model d’organització compromés amb les persones, el medi ambient i la sostenibilitat.

Cicle reptes la Uoc

La taula rodona, composada per Santi Mallorquí, CEO d’Organic Cotton Colours, empresa certificada Bcorp; Josep Mª Canyelles, coordinador de Respon.cat; Eva Ferré, presidenta de la Qperativa, i Susana Mota, vicepresidenta de l’Economia del Bé Comú a Girona.Organic Cotton Colours ha servit per presentar quatre models que estan guanyant protagonisme en l’actualitat: l’Economia del Bé Comú, les empreses B Corp, la Responsabilitat Social i el Cooperativisme.

Es fa palès que cada vegada és més important tenir una visió compromesa amb les persones, el medi ambient i la sostenibilitat tant per a la societat com per a les empreses.

El cicle Reptes té com a objectiu reflexionar sobre els desafiaments que les organitzacions, l’educació, l’economia i la societat en conjunt han d’afrontar al llarg dels propers anys, des d’una perspectiva que incorpori el valor de les experiències, els punts de vista i les realitats locals.

Le podría interesar también

Vector5 | excel·lència i sostenibilitat, memòries i càlcul de l’impacte

La transparència és un valor fonamental en la gestió responsable amb l’exercici de rendir comptes com el seu element principal. No podem considerar una organització responsable i transparent si els

Respon.cat crea el Consejo social como órgano de participación de diversos agentes

La Asamblea general de Respon.cat, integrada por 51 empresas Miembros, aprobó ayer la creación del Consejo social, cuya creación se hizo pública ayer en la asamblea constituyente. Los Estatutos [texto en catalán]

Anna Fornt rep el Premi Fidem 2019 a la Corresponsabilitat

Anna Fornt directora de Grup Efebé ha estat la guanyadora del #PremisFidem19 a la Corresponsabilitat. Vuit dones han estat reconegudes en la XXII edició dels Premis Fidem a la Dona