RESERVA D’AGENDA – 20 de juny: acte de cloenda de l’RSE.Pime 2022-23 i llançament de la nova edició

Acte RSE.Pime 2022-2023

  • El proper 20 de juny celebrem l’acte de cloenda de RSE.Pime 2022-23 i llançament de la nova edició al Palau Robert de Barcelona
  • En aquest acte es farà un reconeixement a les pimes participants i una crida per a la nova edició de l’RSE.Pime, una nova oportunitat per a les pimes catalanes per fer un salt en la gestió de la seva Responsabilitat Social.

 

Dimarts 20 de juny a les 16h00 celebrarem l’acte de cloenda de la novena edició del programa RSE.Pime i anunciarem el llançament de la nova convocatòria.

Inscripcions

Durant l’acte comptarem amb una taula rodona de tres empreses que han participat en l’actual edició. Aquesta Conversa RSE.Pime és una mostra de pimes compromeses que marquen la diferència. Aportaran una mirada interna del que suposa la gestió de la Responsabilitat Social i quines implicacions té l’RSE des d’un punt de vista extern, de mercat o aliances.

A més, escoltarem la ponència inspiradora de Cristian Rovira Pardo, vicepresident del grup Sifu i autor del llibre “La Responsabilidad Social Competitiva”, un llibre original i controvertit que li dóna la volta a un tema molt debatut com és la Responsabilitat social empresarial. Rovira ens parlarà sobre l’RSE amb sentit i propòsit com a factor de competitivitat empresarial.

PROGRAMA

  • 16.00 Presentació a càrrec de Josep M.Canyelles, coordinador de Respon.cat.
  • 16.05 Vídeo empreses participants RSE.Pime 2022-23.
  • 16.15 Ponència inspiradora “RSE amb sentit i propòsit com a factor de competitivitat empresarial” a càrrec de Cristian Rovira Pardo, vicepresident del Grup Sifu.
  • 16.25 Conversa a tres bandes amb empreses participants de l’RSE.Pime 2022-23.
  • 16.40 Lliurament fitxa de bones pràctiques a les empreses participants.
  • 16.50 Paraules institucionals

Le podría interesar también

L’ARA, designat de nou millor diari europeu

L’ARA, empresa membre de Respon.cat, designat de nou millor diari europeu en la categoria de rotatiu regional. A més, el diari ha rebut vuit premis més per la seva tasca

Inscripcions obertes: programa formatiu sobre Sostenibilitat i ESG organitzat pel Col·legi de Censors de Comptes

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya amb col·laboració de Respon.cat et presenta aquest nou programa formatiu centrat en la sostenibilitat aplicada a PIME i ONL. El programa

En el Dia mundial de l’Aigua: Sabies que…

Amb motiu del Dia mundial de l’Aigua Respon.cat recull un seguit de dades per tal de sensibilitzar en la necessitat de tractar l’aigua com un element esencial del desenvolupament sostenible.