L’afectació a la clientela i a la salut pública a l’empresa saludable. Vine a compartir experiències i pràctiques concretes!

L’afectació a la clientela i a la salut pública a l’empresa saludable. Vine a compartir experiències i pràctiques concretes!

L’empresa saludable incorpora en la seva estratègia la gestió de l’afectació de la seva activitat a la clientela i la promoció de la salut pública. L’empresa saludable genera valor a la seva comunitat, des de la promoció d’aliances i accions compartides amb els agents de proximitat.
I per això sortim de les nostres empreses i farem aquest taller a un espai comunitari, al Mercat de l’Abaceria! Volem trobar solucions diferents en espais diferents des de l’intercanvi de bones pràctiques!
El cicle de tallers "Empresa saludable, empresa responsable" sorgeixen del grup de treball "Empresa saludable" de Respon.cat i es plantegen amb un enfocament molt pràctic per abordar temes de màxim interès en l'operativa diària de les empreses.

El grup de treball "Empresa saludable" està obert a la participació de totes les empreses membres de Respon.cat. Actualment està format per: Fundació Claror, Atenció Primària Vallcarca Sant Gervasi, Fundació Salud y Persona, DKV Assegurances, Fundació Sanitària Mollet, Airpharm, Grup Efebé, La Unió, Plusfresc i Martiderm.

  Inscripcions

About author

Le podría interesar también

Sin categorizar

Respon.cat col·labora en el XIII Seminari Immigració i Europa

Els propers 6 i 20 de novembre tindran lloc dues sessions sobre “La gestió de la diversitat en els centres educatius” i “La diversitat a l’empresa:el repte del s.XXI” en

Sin categorizar

Ja formes part de la relació d’empreses compromeses promoguda per Respon.cat?

A continuació podeu veure algunes dades extretes de la mostra d’empreses per formar part de la relació d’empreses compromeses amb l’RSE de Catalunya. Volem ampliar les bases de dades! Sols heu

newsletter

Grup Alba i l’Olivera, lots gastronòmics

Des de l’obrador de galetes El Rosal del Grup Alba i L’Olivera Cooperativa portem 14 anys fent lots gastronòmics elaborats amb productes de qualitat fets per empreses d’economia social i