Jornada “La igualtat i la diversitat dintre de l’organització”

  • El proper 25 de gener tindrà lloc la sessió virtual Jornada “La igualtat i la diversitat dintre de l’organització”.
  • Respon.cat organitza una sessió d’aquesta temàtica oberta a les empreses, tant les membres com les no membres.
  • En aquesta sessió comptarem amb Maria Parera Milan, coordinadora de l’equip de relacions laborals de Suara, que ens parlarà de la diversitat a les corporacions, i Joana Amat, vicepresidenta d’Amat Immobiliària, que tractarà el tema de la igualtat. Dues qüestions que estan estretament vinculades i relacionades amb la tolerància, l’adaptabilitat i els drets de tothom.

Cartell Formacio RSE Sessió 6 2024 Respon.cat

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
  • 🗓 25 gener 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (6.La igualtat i la diversitat dintre de l’organització)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Le podría interesar también

Jornada Gestionar i comunicar els ODS: propostes per a l’empresa

El proper 16 de juliol se celebra la Jornada “Gestionar i comunicar els ODS: propostes per a l’empresa” coorganitzada conjuntament amb la UOC, empresa  membre de Respon.cat. Aquesta jornada neix de

Impulsa 2018, la cita anual amb la cultura i el sector empresarial

El proper 25 d’octubre se celebra l’acte IMPULSA 2018, hub d’empresa i cultura. IMPULSA 2018, organitzat per Fundació Catalunya Cultura, torna per explicar-te què pot fer la cultura per a la

MútuaTerrassa se suma a la campanya #JoEmCorono per trobar un tractament eficient contra el COVID-19

MútuaTerrassa, empresa membre de Respon.cat, se suma a la campanya #JoEmCorono i t’animem a que tu també ho facis. Desde la plataforma www.joemcorono.com pots contribuir a la cerca per un