Jornada “La gestió responsable de l’equip humà i gestió de la diversitat”

  • El proper dijous 8 de febrer tindrà lloc la sessió virtual JornadaLa gestió responsable de l’equip humà i gestió de la diversitat”.
  • Respon.cat organitza una sessió d’aquesta temàtica oberta a les empreses, tant les membres com les no membres.
  • En aquesta sessió comptarem amb Patrícia Guardiola Cros, Sòcia-Directora d’ASEMON consultors laborals, que ens parlarà de la gestió responsable de l’equip humà, i Miquel Àngel López Sampietro, director de la Fundación Grupo SIFU, que tractarà la gestió de la diversitat.

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
  • 🗓 8 de febrer 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (7. La gestió responsable de l’equip humà i gestió de la diversitat)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

About author

Le podría interesar también

Últimas noticias

[Vídeo] ¿Qué aporta a Calidad Pascual ser miembros de Respon.cat

Micro entrevistas realizadas a empresas miembro de Respon.cat. Calidad Pascual muestra el sentido de la RSE para su organitzación y qué les aporta ser miembro de Respon.cat

Sin categorizar

Ara fa set anys que Nacions Unides va proclamar els ODS i va fixar l’Agenda 2030

Aquest 25 de setembre ha fet set anys des que UN va proclamar els ODS en el marc temporal de l’Agenda 2030. Des de Respon.cat celebrem aquest setè aniversari i

Sin categorizar

Jornada de transferencia de buenas prácticas. Después de los Premios, pasamos a la trastienda

El próximo 31 de marzo le proponemos una jornada para conocer la sala de máquinas de la gestión de la responsabilidad social con empresas referentes en este ámbito. Las ganadoras