Jornada “El lideratge i les persones com a elements clau a l’hora d’aplicar normes i sistemes de gestió en RSE”

  • El proper 11 de gener tindrà lloc la sessió virtual Jornada “El lideratge i les persones com a elements clau a l’hora d’aplicar normes i sistemes de gestió en RSE”
  • Respon.cat organitza una sessió oberta a les empreses sobre les virtuts i els reptes a l’hora d’aplicar normes i sistemes de gestió en RSE i la legislació actual de l’Estat de la Informació No Financera.
  • En aquesta sessió comptarem amb Maria Eugènia Bailach i Aspa, sòcia d’Auditoria del Grup Auren, i Josep Maria Miranda Garuz, director general d’ACEFAT, amb qui coneixerem la tendència actual en relacio a les normes i sistemes de gestió en RSE des de l’experiència i el coneixement pràctic.

Jornada curs sistemes de gestio RSE

També per a empreses no membres de Respon.cat

Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€. 
  • 🗓 11 gener 2024
  • ⏰ 9.00-11.50h
  • 💻 Virtual

 

Inscripcions obertes (5. Incorporar normes i sistemes de gestió RSE)


Respon.cat organitza anualment el Programa de formació en RSE que té per objectiu capacitar les persones que dirigeixen o gestionen l’RSE aportant-los els coneixements i metodologia necessària per millorar l’exercici de la funció DiRSE.

Els continguts d’RSE són aportats per empreses membres de l’associació, expertes en les matèries clau que s’aborden, amb l’objectiu de compartir coneixement i experiències i reforçar així les relacions de les empreses Respon.cat, alhora que s’aporten continguts pràctics de sectors i activitats diverses.

La metodologia del programa pretén generar un espai d’intercanvi entre les persones participants, de manera que es puguin intercanviar i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

About author

Le podría interesar también

Eventos

El sector salud es puntero en el despliegue de la RSC con creación de valor compartido

El sector salud profundiza en la gestión de la responsabilidad social, incorporando retos sociales, economía circular, organización saludable o sentido de propósito hacia el valor compartido. La Jornada sobre RSC

Sin categorizar

La Fundació Ared al programa “Valor Afegit” de TV3

Una de les 17 organitzacions participants de l’RSE.Pime d’enguany, la Fundació Ared, ha estat notícia al programa de TV3 “Valor Afegit”. Amb el títol “Inserir a través de la confecció

Últimas noticias

Última semana para solicitar participar en el programa RSE.PIME. ¿Por qué participar?

Cada vez más la RSE será un requerimiento del mercado. Muchos ayuntamientos y gobiernos comenzarán a poner más énfasis en la demanda de RSE en la compra y contratación pública,