Respon.cat Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya
Respon.cat i la FCVS signen un conveni de col·laboració per enfortir les relacions d’entitats de voluntariat i empreses
    • Respon.cat i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) signen un conveni per enfortir les relacions entre les entitats de voluntariat i les empreses.
    • La FCVS incrementarà la seva vinculació amb Respon.cat participant en el Grup de Treball de Voluntariat i en la creació de l’espai de trobada Llotges Empresa Societat.

Dilluns 22 de març s’ha formalitzat la signatura d’un conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i Respon.cat. Amb aquest acord es volen sumar esforços per promoure la gestió socialmemt responsable entre les entitats i empreses de Catalunya amb un lògica de compromís social de l’empresa i de l’entitat.

El conveni busca enfortir el desenvolupament del voluntariat d’empresa com a pràctica que permeti generar impacte social de l’empresa i de l’entitat i desenvolupar els seus valors corporatius tant en l’àmbit intern com extern. A més de millorar el seu compromís local amb el territori i global amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La presidenta de Respon.cat, Mercè Mullor, ha parlat de la importància del voluntariat tant per a la societat com per a les empreses,  destacant que “amb aquest acord és fa un pas més per consolidar el valor que té el voluntariat per a totes les parts, per a la societat és un gran impuls  i dins les empreses actua com a alement motivador i de millora de la gestió i el lideratge empresarials”

Per la seva banda, el president de la FCVS, Jordi Balot, ha valorat molt positivament la signatura del conveni. “És molt important per potenciar l’apropament entre el món empresarial i el Tercer Sector. Ser capaços de caminar junts, sumar esforços i, en definitiva, compartir aquest compromís que tenim tots a favor de les persones més vulnerables i dels ODS”, ha explicat.

Vegeu els vídeos dels talls de veu de la presidenta de Respon.cat, Mercè Mullor i del president de la Federació Catalana de Voluntarial Social, Jordi Balot:

Llegir-ne més...
Ametller Origen, 1a cadena de distribució a adherir-se a l'Hora del Planeta
Ametller Origen, empresa membre de Respon.cat, s’adhereix a la iniciativa sostenible ‘l’Hora del Planeta’ per lluitar contra el canvi climàtic.

Llegir-ne més...


Economia circular: El millor packaging és el NO packaging
Aigües de Barcelona i Lavola Anthesis han participat en la desena sessió de Formació en RSE de Respon.cat parlant sobre com avançar en el paradigma de l’economia circular. El Programa de…

Llegir-ne més...


Facebook Twitter LinkedIn Youtube
Donar de baixa la inscripció
 Política de privacitat    |     Nota legal
   |    Vegeu-lo al navegador