Respon.cat Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya
ATENCIÓ PIMES: llancem la nova convocatòria de RSE.Pime, un pla d'acció en RSE en 10 sessions

  • Llancem l'RSE.Pime 2020-21, el programa de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes.

  • Donada la situació d'excepcionalitat l'RSE.Pime 2020-21 serà virtual, això enriquirà la participació d'empreses de tot el territori català.

Degut a la situació d'excepcionalitat provocada per la Covid-19 i les conseqüències que està tenint, Respon.cat ha adaptat tota l'activitat a format virtual. Aquest és el motiu principal pel qual l'edició d'enguany de l'RSE.Pime serà virtual, tanmateix aquesta circumstància ha de ser una gran oportunitat per afavorir la participació al programa d'empreses d'arreu del territori.

Així doncs, les dues grans novetats enguany: el format virtual i 10 sessions en lloc de 5, dues de les quals seran presencials.

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants.

Durant mig any, directius de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció. Facilita eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització.

La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 10 tallers en grups reduïts de nivell directiu, més dues sessió de consultoria a l’empresa, i una darrera trobada general per avaluar, tot orientat a l’acció.

El programa és gratuït per als participants. Està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya amb la voluntat de facilitar eines per a les pimes.

Presentació del programa RSE.Pime 2020-21

✅    RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes

✅    Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa.

✅    Està promogut per Respon.cat, el Consell de Cambres de Comerç, la Cambra de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

INSCRIPCIONS: DUES RONDES D'ACCEPTACIÓ

1a RONDA: inscripcions rebudes abans del 25 JULIOL 2020.
2a RONDA: inscripcions rebudes abans del 5 DE SETEMBRE 2020.

Sol·licitud d'inscripció
Reportatge de l'edició 2019 amb el testimoni de persones participants

Veure vídeo
Les empreses participants n'obtenen una fitxa de Bones pràctiques en RSE elaborada per persones expertes

En acabar el programa,d'acompanyament, les empreses participants disposaran d'una fitxa on s'han identificat les bones pràctiques que estan duent a terme en matèria de Responsabilitat Social.

Aquest document té un doble objectiu, per una banda és el punt de partida per a elaborar el Pla d'Acció en RSE ,i per una altra banda és un material comunicatiu elaborat per una persona experta externa a l'empresa que aquesta pot utilitzar de la manera que consideri més adient.

Publicació conjunta de les fitxes de Bones pràctiques de l'RSE.Pime 2018
Facebook Twitter LinkedIn Youtube
Donar de baixa la inscripció
 Política de privacitat    |     Nota legal
   |    Vegeu-lo al navegador