Respon.cat Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya
Maravillas Rojo rebrà el Reconeixement personal per la seva contribució en transformar el model d’empresa en la 7a edició dels Premis Respon.cat

 ▶ Maravillas Rojo és una referent a l’hora de liderar projectes que tenen un impacte real en el món empresarial, en les ciutats i en la ciudadania.

 ▶  L’Acte de lliurament dels premis de la Responsabilitat a Catalunya, on es reconeixeran cinc empreses, un territori i una persona, se celebrarà dimarts 24 de gener a les 17.00h a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

Inscriu-t'hi aquí

Els Premis Respon.cat reconeixen cinc empreses, un territori i una persona. Com cada any, avancem l’anunci del reconeixement a la persona, mentre que reservem els noms de les empreses i el territori per al mateix dia de l'acte. Per una banda, s’atorgaran dos premis a la trajectòria en responsabilitat a una empresa gran i a una pime. Per altra banda, es fan uns reconeixements en bones pràctiques en les següents categories:

  •  Programa empresarial ambiental de col·laboració
  • Bones pràctiques empresarials de reforma horària
  • Programa empresarial de voluntariat
  • Territoris socialment responsables
  • Compromís personal amb la responsabilitat social a Catalunya

Pel que fa a al reconeixement personal, el jurat l'ha volgut atorgar a la trajectòria de la Sra. Maravillas Rojo, que ha treballat de manera incansable per transformar el model d’empresa i contribuir així a construir una societat més igualitària, inclusiva i justa, tant des de l’àmbit públic i actualment des d'Abacus Cooperativa. Sara Berbel, psicòloga doctorada en psicologia social i especialista en polítiques d’igualtat d’oportunitats, lideratge femení i empresa, actualment gerent de l'Ajuntament de Barcelona, lliurarà aquest reconeixement.

Com en les edicions anteriors dels Premis, s’ha elaborat un vídeo de cadascuna de les empreses i organitzacions guanyadores per mostrar el seu compromís i les seves bones pràctiques. D'aquests vídeos se'n presentarà una versió curta el dia de l’acte.

Respon.cat vol convidar les empreses a prendre part a l’acte i contribuir al merescut reconeixement de les sis empreses escollides pel jurat dels Premis assistint a l’acte i a divulgar l’oportunitat de desenvolupar negocis responsables per tal que aquest enfocament de gestió basat en la sostenibilitat i l’ètica formi part de la manera catalana de fer empresa.

Podeu veure els vídeos de les edicions 201520162017, 2018, 2020 2021 dels Premis Respon.cat de la Responsabilitat social.

Comptarem amb l’acompanyament musical de la banda Angue&Her Hot Jazz, amb cançons de principis del s.XX interpretades amb l’emotivitat de les dives del jazz i de la ma de dos exponents d’escena a Barcelona, Michele Faber al piano i Pep Rius al contrabaix.

Angue

A l’acabar l’acte s’oferirà un cóctel per recuperar plenament les sensacions de la presencialitat. 🍸 

L’acte s’organitza en el marc de Respon.cat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i la col·laboració del Consell General de Cambres de Catalunya i la Cambra de Barcelona i el suport comunicatiu de CreaRSA i Corresponsables, ambdues membres de Respon.cat.

Facebook Twitter LinkedIn Youtube
Donar de baixa la inscripció
 Política de privacitat    |     Nota legal
   |    Vegeu-lo al navegador