Respon.cat Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya
Vine a l'Acte de cloenda del programa RSE.Pime 2021-22 i suma't a la comunitat RSE.Pime!
    • Aquest dilluns 20 de juny a les 16h00 celebrem l’acte de cloenda de RSE.Pime 2021-22 i llançament de la nova edició a la Casa LLotja de Mar de Barcelona.
    • Amb aquesta vuitena edició de l'RSE.Pime se sumen 152 empreses que han participat en el programa.
    • Una vegada més, farem una crida per a la propera edició de l’RSE.Pime, una nova oportunitat per a les pimes catalanes per fer un salt en la gestió de la seva Responsabilitat Social.

Durant l’acte comptarem amb una taula rodona de tres empreses que han participat en l’actual edició. Aquesta Conversa RSE.Pime és una mostra de pimes compromeses que marquen la diferència. Aportaran una mirada interna del que suposa la gestió de la Responsabilitat Social i quines implicacions té l’RSE des d’un punt de vista extern, de mercat o aliances.

A més, escoltarem la ponència inspiradora de Clara Brull, una emprenedora apassionada, visionària i enamorada de les TIC, la creació d’empreses i l’estadística; i antiga participant del programa RSE.Pime.

 

Oberta la convocatòria de l'RSE.Pime 2022-23, inscriu-t'hi!

Millora la gestió de la responsabilitat social de la teva organització.

  • RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la Responsabilitat Social a les Pimes catalanes
  • Les empreses participants disposen d’un Pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de 10 tallers grupals i dues consultories a l’empresa. 
  • Amb l'RSE.Pime obtindràs una fitxa de Bones Pràctiques realitzada per persones expertes on es reflecteix el vostre compromís en Responsabilitat Social.

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants. Durant mig any, directius de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció.

Amb l’RSE.Pime es faciliten eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització. La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb 9 tallers en grups reduïts de nivell directiu, una darrera trobada general per avaluar i dues sessió de consultoria a l’empresa, tot orientat a l’acció.

Donar de baixa la inscripció
 Política de privacitat    |     Nota legal
   |    Vegeu-lo al navegador