Respon.cat amb la Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible #ESDW2022

  • Respon.cat se suma a la Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible i registra les accions que s’estan realitzant des de l’associació per promoure en desenvolupament sostenible en el marc de la Responsabilitat Social a Catalunya.
  • La Setmana Europa de Desenvolupament Sostenible és una iniciativa per facilitar l’organització d’activitats que promoguin el desenvolupament sostenible i visibilitzar aquests esforços en una plataforma comuna.

 

Des de Respon.cat hem resgistrat les activitats previstes per aquesta setmana a la ESDW22. Algunes d’aquestes accions són l’inici del programa RSE.Pime, la convocatòria del Consell Acadèmic i el taller d’empreses amb propòsit.

També volem convidar altres agents i empreses compromeses a fer el mateix. La inscripció està oberta a agències governamentals, centres de recerca, institucions educatives, museus, fundacions, associacions i empreses, així com a ciutadans individuals sempre i quan l’esdeveniment/projecte proposat fomenti el desenvolupament sostenible i contribueixi a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

Si hi esteu interessats, trobareu informació a la pàgina web d ela Setmana Europea de Desenvolupament Sostenible i en aquest document explicatiu.

Us podria interessar també

Promoció d’hàbits saludables: beneficis per a les persones i les empreses

El taller “Com podem promoure hàbits saludables a l’empresa?”organitzat per Respon.cat i amb la col·laboració de la Fundació Claror en la cessió d’espais i organització, ha posat de manifest com

RESERVA D’AGENDA – 20 de juny: acte de cloenda de l’RSE.Pime 2021-22 i llançament de la nova edició

El proper 20 de juny celebrem l’acte de cloenda de RSE.Pime 2021-22 i llançament de la nova edició a la Casa LLotja de Mar de Barcelona En aquest acte es

[Entrevista] Joan Cavallé, director de Caixa d’Enginyers “el context financer disruptiu afavorirà l’aparició de noves iniciatives de contingut social”

Amb motiu del Dia Internacional de les Cooperatives Respon.cat ha entrevistat a Joan Cavaller, director general de Caixa d’Enginyers. Joan Cavaller afirma que “en un context financer disruptiu com el