RSE.Pime

RSE.Pime, el programa anual de referència en Responsabilitat Social per a les pimes catalanes 

Millora la gestió de la responsabilitat social de la teva organització.

  • RSE.Pime és un programa pràctic d’implantació de la responsabilitat social a les pimes catalanes.
  • Les empreses participants disposen d’un pla d’acció a mida per mitjà d’un procés de tallers grupals i dues consultories a l’empresa.
  • Es treballa el propòsit empresarial vinculat a l'estratègia de responsabilitat social de les pimes.
  • Amb l'RSE.Pime obtindràs una fitxa de bones pràctiques realitzada per persones expertes on es reflecteix el vostre compromís en responsabilitat social.

L'edició 2024-2025 de l'RSE.Pime s'iniciarà al gener i constarà de 5 sessions presencials.

Les inscripcions s'obriran al setembre. Ja podeu començar a demanar informació.

El programa RSE.Pime s’estructura com una xarxa d’aprenentatge de Responsabilitat Social que pretén la integració de la sostenibilitat en les pimes seleccionades com a participants. Durant mig any, directius de pimes es reuneixen un cop al mes en un grup amb totes les organitzacions participants per aprofundir en el sentit empresarial de l’RSE i desenvolupar el propi Pla d’acció.

Amb l’RSE.Pime es faciliten eines i procediments de millora en la gestió econòmica, social i ambiental  a partir  de  la  implantació  dels valors d’RSE a la cultura empresarial de l’organització. La força d’RSE.Pime és que ofereix a les empreses de manera àgil un programa complet d’aprenentatge sobre l’RSE amb tallers en grups reduïts de nivell directiu, una darrera trobada general per avaluar i dues sessions de consultoria a l’empresa, tot orientat a l’acció.

L'RSE.Pime està promogut per Respon.cat amb la col·laboració del Consell de Cambres de Comerç, la Cambra de Barcelona i el suport de la Generalitat de Catalunya.

Contacta’ns!