Respon.cat Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya
Bon estiu!
Benvolguts i benvolgudes,
 
Abans d’entrar al mes d’agost, us volem transmetre que ens arriba un final d’any amb moltes accions a portar a terme des de Respon.cat. Amb el canvi de junta directiva i de presidència, aprofitarem per fer un procés de reflexió estratègica per enfocar correctament els propers anys.
  • Posem en marxa una nova edició del Programa de formació en RSE per a les empreses membres, que també obrim a altres empreses interessades.
  • Activarem més grups de treball, que permetran que totes les empreses membres trobin un espai on poder compartir, aprendre, cocrear…
  • Convidarem a més empreses a formar part de Respon.cat, i molt especialment amb la voluntat de descentralitzar respecte a Barcelona.
Al setembre us aportarem més informació i esperem contribuir a fer un salt, a créixer en propòsit i a treballar per la creació de valor compartit.
 
Aprofiteu per recarregar piles que la Responsabilitat Social ens necessita per sumar i contribuir a fer un món millor!
Respon.cat posa en marxa la quarta edició del Programa de formació en RSE en format virtual
  • Davant l'èxit de les tres edicions anteriors, posem en marxa la 4a edició del Programa de formació en RSE de Respon.cat amb un format àgil i pràctic molt ben valorat per les empreses participants.
  • Quaranta hores lectives per compartir, debatre i aprofundir en catorze matèries clau de la Responsabilitat Social.
  • La primera i la darrera sessió es plantegem en format presencial per poder intensificar el valor de les interrelacions i el networking de les persones participants.

El proper 13 d’octubre iniciem la quarta edició del Programa de formació en RSE de Respon.cat amb gran entusiasme donades les excel·lents valoracions de les edicions anteriors. Donem continuïtat als dos temes nous que es van intruduir en l’anterior edició pel gran interès que han generat “La igualtat i la diversitat dintre de l’organització” i “Els ODS i la seva implantació a l’empresa“.

Es tracta d’un programa pensat per a DIRSE i tècnics i tècniques de Responsabilitat Social d’empreses membres de Respon.cat que volen aprofundir i millorar les habilitats a través d’ampliar coneixements, experiències i metodologia.

Amb el Programa de formació en RSE també es vol potenciar i generar un espai d’intercanvi i debat entre les persones participants, de manera que es pugui compartir i analitzar bones pràctiques i es desenvolupin maneres innovadores d’abordar els reptes.

Les sessions es plantegen d’acord amb una metodologia eminentment pràctica i participativa que parteix dels coneixements de persones d’empreses membres expertes en les diferents matèries que es proposen.

En cas que quedin places lliures, es podrà obrir a empreses no membres, amb quota de matrícula de 500€ pel Programa complet o bé 50€ per sessió. Podeu demanar informació a formacio@respon.cat.

.

Donar de baixa la inscripció
 Política de privacitat    |     Nota legal
   |    Vegeu-lo al navegador