Respon.cat Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya
Transformar per crear valor compartit, amb Roser Fernández a la Jornada de Transferència dels Premis Respon.cat
  El proper 31 de març Roser Fernández, directora general de La Unió, oferirà la ponència inspiradora “Transformar per crear valor compartit” a la sessió plenària matinal de la Jornada virtual de transferència dels Premis Respon.cat.
  Obrirem la jornada amb aquesta sessió plenària matinal i continuarem amb els tallers debat consecutius cada hora en punt durant tot el dia.
Fotomuntatge amb les empreses distingides
Inscripcions

L’economista Roser Fernández, directora general de la Unió Catalana d’Hospitals (La Unió), té una llarga trajectòria laboral en els àmbits de la direcció i gestió econòmicofinancera, la direcció de serveis, la planificació estratègica i quadres de comandament i sistemes d’informació; destacant diferents tasques tècniques i directives al Servei Català de la Salut.  Fernández obrirà la Jornada de Transferència dels Premis Respon.cat el proper dijous 31 de març amb la ponència inspiradora “Transformar per crear valor compartit“, una xerrada per activar el nostre pensament crític des de la pràctica reflexiva.

A continuació, cada hora en punt, les empreses reconegudes dinamitzaran els tallers debat per aprofundir en aspectes clau de l’RSE. Es tracta d’una gran oportunitat per compartir coneixement i avançar en matèria de Responsabilitat Social gràcies a l’experiència d’aquestes sis organitzacions referents en diferents àmbits de l’RSE que mostraran els reptes i les oportunitats que els suposa aquest enfocament de gestió cada vegada més ben valorat per la societat.

Programa de la Jornada
TALLERS DEBAT amb les empreses guanyadores dels Premis Respon.cat 2021
31 MARÇ: Cada hora en punt i de manera consecutiva de 10-13h i de 15-17h durant tota la jornada, podreu assistir als tallers debat on podreu exposar dubtes i inquietuds, així com compartir experiències en matèria de Responsabilitat Social
Inscripcions
Facebook Twitter LinkedIn Youtube
Donar de baixa la inscripció
 Política de privacitat    |     Nota legal
   |    Vegeu-lo al navegador